startpagina

Straks meteen een afspraak maken bij reparatieverzoek

10-11-2014

QuaWonen heeft één partij geselecteerd die al het onderhoud gaat uitvoeren.

Deze zomer selecteerde QuaWonen één partij die al het dagelijks onderhoud gaat uitvoeren: Bouwbedrijf Bakker Arkel BV. Voor het hele werkgebied gaat de verandering in per maandag 5 januari 2015. In de gemeenten Bergambacht en Lekkerkerk gaat Bakker Arkel al per maandag 17 november 2014 aan de slag. Een groot voordeel voor huurders is dat zij bij een reparatieverzoek meteen een afspraak kunnen maken.
QuaWonen wil efficiënter werken, zonder dat dit ten koste gaat van een goede dienstverlening. Een positieve ontwikkeling voor huurders is dat zij dankzij de samenwerking met Bakker Arkel bij een reparatieverzoek direct een afspraak kunnen maken. Huurders blijven hun reparatieverzoek melden bij de klantenservice van QuaWonen. De medewerkers klantenservice doen dan meteen een voorstel voor een dag en tijd.
Per januari werkt het op deze manier voor het hele werkgebied van QuaWonen. Eerder al, per 17 november, worden afspraken direct ingepland voor huurders in de gemeenten Bergambacht en Lekkerkerk.