startpagina

Raad van Commissarissen QuaWonen benoemt nieuw lid

09-07-2015

Per 25 juli jl. heeft de Raad van Commissarissen van QuaWonen een nieuw lid benoemd. Dit is mevrouw S.A. (Susan) van der Steen.

Dit is mevrouw S.A. (Susan) van der Steen. Zij is benoemd op voordracht van de huurdersorganisaties.
 
Eind april maakte QuaWonen bekend op zoek te zijn naar een nieuw RvC-lid: een commissaris op voordracht van de huurdersorganisaties met ruime ervaring in de volkshuisvesting en aantoonbare affiniteit met huurders en huurdersbelangen.
 
De selectiecommissie bestond uit vertegenwoordigers van de RvC en huurdersorganisaties. Zij waren unaniem van mening dat mevrouw Van der Steen een waardevolle aanvulling op het team zou zijn. De Raad heeft de bindende voordracht door de huurdersorganisaties dan ook geaccepteerd. De formele benoeming vond plaats in de vergadering van de Raad van 25 juni.
 
Mevrouw Van der Steen woont in Vlaardingen en is zelfstandig ondernemer. Ze heeft ervaring als commissaris en heeft kennis op het gebied van participatie en volkshuisvesting.
 
QuaWonen vindt het belangrijk om in de Raad een deskundige en kritische gesprekspartner te hebben. De Raad houdt toezicht op de volkshuisvestelijke prestaties en de financiële gezondheid van QuaWonen, en staat de directeur-bestuurder hierin ook met advies ter zijde. Daarom is er veel aandacht besteed aan een zorgvuldige, openbare wervingsprocedure.
 
De Raad van Commissarissen van QuaWonen bestaat nu uit een voorzitter en vijf leden. Meer informatie en de huidige samenstelling van de Raad vindt u op www.quawonen.com.