startpagina

Overweldigende belangstelling Kleinrijk

11-11-2014

In de rij voor nieuwbouwproject Woonstad Rotterdam in Overschie

Overweldigende belangstelling Kleinrijk

PERSBERICHT


Zaterdag ging de verkoop van start van de 1e fase van project Kleinrijk in Overschie. Woonstad Rotterdam bouwt hier 143 ruime eengezinswoningen met een voor- en achtertuin in jaren dertigstijl. Voor de eerste fase van 19 woningen was veel belangstelling: ruim 250 mensen bezochten de verkooplocatie. Inschrijven kan nog tot 21 november 18.00 uur.

Zaterdag 8 november stonden al tientallen belangstellenden bijna een uur voor aanvang voor de hekken van Speeltuin Levenslust in Overschie. Van heinde en verre kwamen aspirant kopers op de verkoop af. Zelfs vanuit de kop van Noord Holland waren mensen gekomen, aangetrokken door hoe dit stukje Overschie er uit gaat zien en door de prijs- kwaliteitverhouding van de woningen. (Koopprijzen vanaf 179.500 euro v.o.n.).

Verkoopinformatie
Alle informatie over de koopwoningen is te vinden op www.kleinrijk.nl. Hier kun je ook je eigen woning samenstellen met de woonplanner. Belangstellenden kunnen zich voor fase 1 inschrijven. De inschrijftermijn sluit op vrijdag 21 november om 18.00 uur.

Informatieavond
Voorafgaand aan de start verkoop organiseerde Woonstad Rotterdam samen met de Rabobank donderdag 6 november een informatieavond over de verschillende financieringsmogelijkheden. Deze avond werd druk bezocht door potentiële kopers.