startpagina

Huurders van QuaWonen praten mee via online platform

08-03-2016

QuaWonen zoekt samen met huurders naar oplossingen. Wat motiveert u om te verhuizen? Hoe kunnen bewoners met een zorgvraag langer zelfstandig wonen? Wat is uw ideale woning en welke huurprijs wilt u daarvoor betalen? En hoe bereikt de corporatie dat uw energierekening flink omlaag gaat?

Praat mee via een online discussieplatform: https://argu.co/quawonen.

“Luisteren naar onze huurders maakt ons beleid beter, en helpt ons bij het bepalen van onze prioriteiten”, stelt directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen. “We willen investeren in díe zaken, die er voor huurders en andere belanghouders toe doen. We zijn er niet voor onszelf. Het gaat om onze bijdrage aan vraagstukken als langer zelfstandig wonen, energiezuinig wonen, niet te lang hoeven wachten op een nieuwe huurwoning.”
QuaWonen werkt al jaren goed samen met de huurdersorganisaties in de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. Zowel huurdersorganisaties als QuaWonen vinden het belangrijk om een bredere groep huurders te betrekken. “We zijn uitgekomen bij online discussieplatform Argu. Dit platform is bedoeld voor iedereen die mee wil denken over het oplossen van problemen. Wij hopen dat veel huurders hun mening laten horen.”

Hoe het werkt
Op https://argu.co/quawonen staan een paar vraagstukken waarover QuaWonen uw mening wil weten. Uw ideeën zijn van harte welkom.

- U maakt een account aan of logt in via Facebook.
- U ziet op de pagina vijf vraagstukken: verhuizen belonen, langer zelfstandig wonen, uw energierekening, welke woningen voor welke prijs, en QuaWonen 100 jaar.
- U kunt zelf een idee toevoegen onder dit vraagstuk.
- U kunt ook argumenten toevoegen waarom u het er wel of niet mee eens bent.

Vragen
Hebt u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur via telefoonnummer 088 – 799 66 36 of per mail via info@quawonen.com.