startpagina

Huurders van QuaWonen praten mee: nieuwe vraagstukken op online forum Argu

08-09-2016

QuaWonen zoekt samen met huurders naar oplossingen. Wat vindt u belangrijk als u in een nieuwe woning gaat wonen? Hoe bereiken we jou als jonge huurder? En hoe gaan we om met mensen die hun tuin niet goed onderhouden? Praat mee via een online discussieplatform: https://argu.co/quawonen.

“Luisteren naar onze huurders maakt ons beleid beter, en helpt ons bij het bepalen van onze prioriteiten. We willen investeren in díe zaken, die er voor huurders en andere belanghouders toe doen”, stelt directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen.

QuaWonen werkt al jaren goed samen met de huurdersorganisaties in de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. Zowel huurdersorganisaties als QuaWonen vinden het belangrijk om een bredere groep huurders te betrekken.

Hoe het werkt
Op https://argu.co/quawonen staan verschillende vraagstukken waarover QuaWonen uw mening wil weten. Uw ideeën zijn van harte welkom.
- U maakt een account aan of logt in via Facebook.
- U ziet op de pagina verschillende vraagstukken.
- U kunt zelf een idee toevoegen onder dit vraagstuk.
- U kunt ook argumenten toevoegen waarom u het er wel of niet mee eens bent.

Vragen
Hebt u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur via telefoonnummer 088-7996636 of per mail via info@quawonen.com.