startpagina

De Leeuw van Putten scoort goed in Aedes-benchmark

29-11-2016

Op 24 november 2016 werden op het Aedes-congres voor woningcorporaties de resultaten uit de Aedes Benchmark 2016 bekend gemaakt.

De Leeuw van Putten scoort goed in Aedes-benchmark

De Leeuw van Putten krijgt in deze benchmark een BA-score en behoort daarmee tot de groep ‘achter de koplopers’ in de sector van de woningcorporaties. Onze huurders hebben ook in 2016 een goede score gegeven voor onze dienstverlening. Daar zijn wij trots op.
 
Met de Aedes Benchmark kunnen woningcorporaties hun prestaties meten, vergelijken en verbeteren. In de Benchmark tellen een aantal zaken mee: de beoordeling van de corporatie door de huurders, de gemiddelde bedrijfskosten per verhuureenheid, het woningonderhoud, maar ook wordt de beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen onderzocht. Zo kunnen gemeenten, huurders en maatschappelijke partners inzicht krijgen in hoe de corporaties hun middelen besteden.
 
De belangrijkste boodschap is dat onze huurders ons goede cijfers hebben gegeven. In de tabel hieronder kunt u dat zien. Ten opzichte van het gemiddelde in de sector scoren wij beter. Wij werken er hard aan om dat zo te houden.
 
Onderstaande tabel toont de Benchmark-scores in 2016 van De Leeuw van Putten:

Meer lezen?
Voor meer informatie over deze benchmark zie onze website www.deleeuwvanputten.nl.