startpagina

Woonvisie sluit aan bij WoonnetRijnmond

08-10-2015

Vanaf oktober biedt ook woningcorporatie Woonvisie haar woningen, garages en bergingen aan op WoonnetRijnmond.nl. Met de overstap van Woonvisie zijn nu alle 24 corporaties in de regio Rotterdam aangesloten bij WoonnetRijnmond.

Op WoonnetRijnmond.nl staat al het aanbod van woningen (huur en koop), garages, bergingen en bedrijfsruimten van de aangesloten woningcorporaties in de regio Rotterdam. Voor woningzoekenden van WoonnetRijnmond wordt het zoekgebied uitgebreid en aangevuld met aanbod in Ridderkerk en Albrandswaard. ‘Met het aanbod van Woonvisie bieden we nu een compleet overzicht van het aanbod van corporaties in de gehele regio Rotterdam. Daarmee is nu ook het laatste stukje van de regio te vinden op WoonnetRijnmond’, aldus Leo Bartelse (directeur-bestuurder Maaskoepel).

Voor Woonvisie past het perfect bij de ambitie om hun dienstverlening te digitaliseren en de zelfredzaamheid van huurders en woningzoekenden te vergroten. Woningzoekenden uit Ridderkerk kunnen nu zoeken in een groter gebied en vinden wellicht een nieuwe woning net over de grens. Alfred van den Bosch (directeur-bestuurder Woonvisie): ‘Het verandert niets aan wat we te bieden hebben maar vergroot wel de mogelijkheden voor Ridderkerkers die op zoek zijn naar een woning, garage of berging’.

Net als het aanbod van andere corporaties staat het dagelijkse beschikbare aanbod van Woonvisie vanaf 20.00 uur online. Het aanbod van woningen en garages is niet meer beschikbaar via de website van Woonvisie en in de weekbladen. De vrije sector woningen van Woonvisie zijn zowel op www.wv.nl als op WoonnetRijnmond.nl te bekijken.