startpagina

Website WoonnetRijnmond vernieuwt: dé plek voor ‘n nieuwe stek!

29-06-2015

Vanavond om 20.00 uur gaat WoonnetRijnmond.nl live. Voortaan staan de nieuw beschikbare woningen van de corporaties in de stadsregio dagelijks online. Huidige én nieuwe woningzoekenden kunnen hier snel hun nieuwe stek zoeken én vinden!

Website WoonnetRijnmond vernieuwt: dé plek voor ‘n nieuwe stek!

Ter ere van de lancering is vanmorgen vroeg al een ludieke actie gestart: op het Stationsplein van Rotterdam verleiden 400 kartonnen huisjes de voorbijgangers tot actie. In het midden een gouden huisje. Nemen ze een huisje mee of lopen ze door? En wie heeft het gouden huisje te pakken? De actie is live opgenomen.
 
Dagelijks nieuw aanbod
De vernieuwde website biedt veel voordelen. Het is de enige plek waar corporaties niet alleen het totale aanbod van huur- en koopwoningen online zetten, maar ook de parkeerplaatsen, bedrijfsruimten en bergingen. Uit dit aanbod zoekt WoonnetRijnmond de beste match op basis van de persoonlijke wensen van de woningzoekenden. Met de komst van de vernieuwde website komen de klanten centraal te staan, niet de woningen!
 
Campagne
Met de slogan ‘WoonnetRijnmond.nl: dé plek voor ‘n nieuwe stek’ start vandaag ook de campagne om de vernieuwde website te promoten. Enkele enthousiaste woningzoekenden zijn hun zoektocht naar de perfecte woning namelijk al gestart. Maar óf en hoe ze daarin slagen? De hele maand juli in Metro, de grootste gratis krant van Nederland. En op social media: Facebook en Twitter. Inmiddels ook online en in de social media: de uitslag van de stationsactie. De woningzoekende die het lef had om het gouden huisje mee te nemen is uitgeroepen tot woningzoekende van het jaar. Prijs: levenslang een gratis inschrijving bij WoonnetRijnmond.nl. 
 
WoonnetRijnmond is een samenwerking van 24 woningcorporaties in de stadsregio Rotterdam.